Mmmm..... cookies...

13. marts 2024

Sommerferie for børnefamilier i Lejerbo

Har I svært ved at finde pengene til at tage på sommerferie? Så kan I søge om at komme på familieferie med Lejerbo.

Vi har nemlig igen i år fået penge fra Arbejdsmarkedets Feriefond til at sende børnefamilier, der ikke selv har råd, på en uges ferie. Familieferierne giver jer et tiltrængt pusterum og en skøn ferie i fællesskab med andre familier på tværs af hele Lejerbo. 

Vi har i år bestilt plads i: 

Feriehusene Karrebæksminde 29/6 - 6/7 2024
Læs mere om Feriehusene Karrebæksminde

Blokhus feriecenter 6/7 - 13/7 2024
Læs mere om Blokhus Feriecenter

Hvem kan søge?
Hvis I er beboere i Lejerbo og er en familie med børn i alderen fra 0-18 år, der ikke har råd til at holde ferie, kan I søge om plads på Lejerbos fælles familieferie.
Hvert år har vi mange interesserede familier og mange ansøgere. Vi kan derfor ikke tilbyde en plads til alle, der søger. 

Du vil måske også opleve, at vi efterspørger mere information om din familie efter du har sendt din ansøgning. Det er enten fordi vi skal have flere detaljer om din ansøgning eller fordi vi skal være sikre på, at vi lever op til de krav, Arbejdsmarkedets Feriefond stiller til deltagerne på familieferierne. 

Hvad koster det?
Et ferieophold koster 500 kr. 

For det beløb får I:
1) Et feriehus med forbrug af el, varme og vand betalt på et af de 2 nævnte feriesteder. 
2) Transporten frem og tilbage betalt. Hvis I ikke er i egen bil, men skal med bus og tog, betaler vi også en linnedpakke til hvert medlem i jeres familie. 
3) Tilbud om fælles aktiviteter i ugens løb. 

Hvordan søger I?
For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema med oplysninger om jeres familie og jeres økonomi. I skemaet skal I også skrive, hvilket feriested og hvilket tidspunkt, I ønsker. 

Gå til ansøgningsskemaet her

Hvis der er noget I er i tvivl om, så kontakt gerne feriekoordinator Jeanette Gade Brandstrup på mail familieferie@lejerbo.dk. 

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNING ER DEN 1. MAJ 2024.