Mmmm..... cookies...

31. maj 2018

Lejerbos KBH-afdelinger er flyttet til BO-VEST

Lejerbos boligafdelinger i København vil frem over blive administreret af boligadministrationsselskabet BO-VEST.

Det betyder, at du nu skal gå ind på www.bo-vest.dk for at skrive dig på venteliste til boliger i København. Og det betyder, at du skal henvende dig til BO-VEST for at få informationer om din venteliste til boliger i København og din bolig i København, hvis du er beboer. Du kan skrive til bo-vita@bo-vest.dk

Boligsøgende kun i København 
Hvis du er boligsøgende i København, så vil du kunne finde informationer om din venteliste på www.bo-vest.dk, og du skal kontakte BO-VEST, hvis du har spørgsmål. Du kan finde kontaktinformationer på deres hjemmeside.  

Boligsøgende i København og andre steder 
Hvis du både står på Lejerbos venteliste til boligafdelinger i København og boligafdelinger andre steder, så er det kun din venteliste til boligafdelinger i København, der flytter over til BO-VEST. Dine andre ventelister til fx Frederiksberg eller Hvidovre administrerer Lejerbo stadig, og dem vil du stadig kunne finde på Mit Lejerbo på www.lejerbo.dk.

Beboer i København 
Hvis du bor i en boligafdeling i København, så bliver din bolig frem over administreret af BO-VEST. Det betyder, at BO-VEST opkræver husleje m.v. Og det betyder, at du skal kontakte BO-VEST, hvis du har spørgsmål.

Du kan finde flere informationer på www.bo-vest.dk

Bestyrelsesmedlem i en boligafdeling i København 
Hvis du er bestyrelsesmedlem i en boligafdeling i København, skal du være opmærksom på, at jeres nuværende afdelingsside er lukket. Du skal kontakte BO-VEST eller Bo-Vita, som er Lejerbo Københavns nye navn, for at høre nærmere om dine nye muligheder. Du kan læse mere om Bo-vita her: www.bo-vest.dk/bo-vita