Mmmm..... cookies...

Ungdomsbolig til studerende

Ungdomsboligerne – eller studieboligerne, som de også kaldes, udlejes til alle som er under uddannelse. Der er ingen aldersbegrænsning på en ungdomsbolig, hvis man opfylder de gældende kriterier, som er, at man skal være optaget på en SU-berettiget uddannelse eller have en lærlinge/elev-kontrakt. Det er ganske gratis at stå på vores venteliste til en ungdomsbolig.

I Lejerbo har vi afdelinger, som kun består af ungdomsboliger, hvor der er fællesskab og gode rammer, hvis man lige er flyttet hjemmefra. Men vi har også 1- eller 2-værelses lejligheder i blandede afdelinger, der egner sig som bolig til studerende. Disse kalder vi familieboliger, og her er ventelisten ikke gratis. 

Under Spørgsmål og svar har vi samlet de vigtigste informationer til dig, der søger en ungdomsbolig.

På forsiden kan du søge på by eller postnummer og vælge eksempelvis ungdomsboliger eller 1-værelses under "tilpas din søgning".


4 gode råd til din ungdomsboligjagt

 1. Skriv dig op i god tid
  Det er gratis at stå på venteliste til en ungdomsbolig i Lejerbo. Man må gerne stå på flere lister samtidig, f.eks. til 1 eller 2 rums familieboliger, men så koster det et årligt gebyr på 300 kr.

 2. Vær fleksibel med beliggenheden
  Hillerød er ikke København, det ved vi, men søger du bredt, har du større mulighed for at få en bolig hurtigere. Det gælder i hele landet.

 3. Husk, at de angivne ventetider blot er et skøn
  Der er ofte større udskiftning af beboere i vores ungdomsboliger, og derfor kan du hurtigt rykke op på listen.

 4. Bevar tålmodigheden
  Måske får du ikke tilbudt ønskeboligen i første omgang, men her kan du bo godt og billigt, mens du venter på noget endnu bedre. Husk, at du optjener anciennitet på de interne lister, når du bor hos Lejerbo.