Mmmm..... cookies...

Boligtyper i Lejerbo

Lejerbo udlejer knap 38.000 boliger i hele Danmark.  

Der findes forskellige typer boliger: familieboliger, som er almindelige boliger i alle størrelser til alle, ungdomsboliger til unge og seniorbofællesskaber eller ældreboliger til de ældre. 

Det er forskelligt, hvordan de forskellige typer boliger udlejes. De fleste udlejes via venteliste, andre via indstillingsudvalg eller kommunen.

Du kan sortere på alle Lejerbos boliger ved at vælge område, pris, antal værelser m.v., når du søger bolig på hjemmesiden. På den enkelte afdeling kan du se oplysninger om boligen, pris, ventetid, beliggenhed, faciliteter, transportmuligheder, og se om det er muligt at holde husdyr.

Find en bolig i Lejerbo
Ledige boliger
Det er altid muligt at finde en ledig bolig i Lejerbo, og dem kan man søge om straks. Dog skal du ikke forvente, at der er ledige boliger i de større byer og i Hovedstadsområdet.

De ledige boliger er markeret som ledige, når du søger efter boliger på siden Find bolig. Her kan du også klikke af, at du kun vil søge efter ledige boliger. Når du finder en ledig bolig, du er interesseret i, kan du sende en ansøgning til boligen direkte fra hjemmesiden. 

Hvis du vil se alle ledige boliger i Lejerbo, kan du søge via listen over ledige boliger.

Se alle ledige boliger i Lejerbo