Mmmm..... cookies...

23. juni 2020

Søg nu: Efterårsferie for børnefamilier

Vi har nu fået mulighed for at afholde familieferie med støtte fra Arbejdsmarkedets feriefond i efterårsferien. 

De fælles familieferier, som skulle finde sted til sommer, blev desværre aflyst, på grund af Corona-virus og forbuddet mod at samles i større antal.

Vi er utrolig kede af, at sommerferierne ikke blev til noget i år, for vi ved, at mange familier havde glædet sig til at skulle afsted. Derfor er vi ekstra glade for at kunne afholde familieferie i efterårsferien, selv om vi selvfølgelig forsat skal passe på hinanden og følge myndighedernes påbud og anbefalinger.

Vi har nu bestilt plads i: 

Søndervig feriecenter 10/10-17/10 2020
Læs mere om Søndervig Feriecenter  

Hvem kan søge?
Hvis I er beboere og er en familie med børn fra 0-18 år, der ikke har råd til at holde ferie, kan I søge om plads på Lejerbos fælles Familieferie. Familier der bor i Lejerbo Guldborgsund kan desværre ikke søge. 

Pris 
Et ferieophold koster 500 kr. pr. familie

For det beløb får I: 
1) et feriehus med forbrug af el, varme og vand betalt et af de 2 nævnte feriesteder. 
2) I får transporten frem og tilbage betalt. Hvis I ikke er i egen bil, men skal med bus og tog, betaler vi også en linnedpakke til hvert medlem i jeres familie. 
3) I får tilbud om fælles aktiviteter i ugens løb 

Hvordan søger vi? 
For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema med oplysning om jeres familie og jeres økonomi. 

Gå til ansøgningsskemaet

Hvis der er noget du/I er i tvivl om, er I velkomne til at skrive til feriekoordinator Jeanette Gade Brandstrup på mail jgb@lejerbo.dk. 

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNING ER TORSDAG DEN 15. aug. 2020