Mmmm..... cookies...

5. oktober 2018

Åbent hus 27/10 2018 på nye boliger i Næstved

På Agerhønevej i Næstved har Lejerbo Næstved bygget 40 nye boliger og nu er vi klar til at vise dem frem til interesserede boligsøgende. 

Vi holder derfor åbent hus LØRDAG D. 27/10 2018 KL. 10-15 på Agerhønevej. 

I den nye afdeling er der 40 familieboliger fordelt på 2-, 3- og 5-rums rækkehuse, og de er klar til indflytning d. 1. februar 2019.

De smukke, nye træbeklædte boliger ligger i udkanten af Næstved i den sydlige del af det tidligere kaserneområde, som før var en del af øvelsesterrænet. Her er du tæt på naturen og stadig centralt for skole, institutioner og offentlig transport.

Da der er stor interesse for de nye boliger, forventer vi, at de bliver udlejet udelukkende til boligsøgende, der opfylder afdelingens fleksible kriterier. Husk derfor at angive, hvis du opfylder et af kriterierne, når du skriver dig op til boligerne. Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder kriterierne eller er skrevet korrekt op, så kontakt gerne vores regionskontor i Næstved på tlf. 70 12 13 10 eller på naestved@lejerbo.dk.  

De fleksible kriterier er: 
1) Fortrinsret for børnefamilier med beskæftigelse i min. 25 timer pr. uge (dokumenteres), som ønsker at indgå i en boform, der forudsætter en høj grad af egen indsats. 

2) Fortrinsret for personer i fast arbejde minimum 25 timer om ugen og uden hjemmeboende børn, som ønsker at bo i en boform, der forudsætter en høj grad af egen indsats. 

3) Seniorer 55+. Pågældende skal være i beskæftigelse, på efterløn eller være folkepensionist, som ønsker at indgå i en boform, der forudsætter en høj grad af egen indsats. 

Vær desuden opmærksom på, at det er tilladt at medbringe 1 husdyr ved indflytning, men ikke at anskaffe sig nye husdyr, med mindre beboerne på første afdelingsmøde ændrer i afdelingens husorden og tillader husdyr. 

Vi glæder os til at se jer og vise de nye, lækre boliger frem!