Mmmm..... cookies...

Boligadministration

Lejerbo blev stiftet som "Lejernes boligselskab" i 1944. Gennem mere end 70 år har vi arbejdet med boligadministration, nybyggeri, renovering, drift og vedligeholdelse af almene boligafdelinger.

I de senere år har vi også fået øget fokus på det sociale liv i de enkelte boligafdelinger, godt naboskab og tryghed i hverdagen.

Lejerbo er et landsdækkende administrationsselskab og fællesskab. Som medlem får man adgang til en række administrationsydelser men også adgang til direkte demokratisk indflydelse på Lejerbos udvikling og valg af administrationsorganisationens bestyrelse.

Mange dialekter
Fordelt over det meste af landet er der ca. 50 medlemsorganisationer, som har valgt at have en fælles administration i Lejerbo. Nogle er forholdsvis små med omkring 200 boliger, mens en del har mere end 1000 boliger. Alle har egne vedtægter, bestyrelser, økonomi osv. I Lejerbo er der plads til store og små, og vi taler alle dialekter.

Fleksibelt samarbejde
Vi aftaler service og ydelser med den enkelte boligorganisation. Mange behov er ens, fx budget, men de enkelte boligorganisationer har deres egne udfordringer, og dem prioriterer vi højt at kunne løfte sammen med bestyrelsen. Vi tilbyder, at vi sammen arbejder med strategier og målsætninger for jeres drift, service, udlejning, renovering, byggeri eller boligsociale indsats. Samarbejdet kan foregå på mange måder.

Aktivt netværk
Lejerbo er også et stort netværk for de bestyrelser og frivillige, som ønsker at gøre brug af det. Vi har årlige konferencer og møder i valgkredse, hvor alle bestyrelser mødes, får inspiration og skaber netværk. Og vi tilbyder kurser, som omkring 1000 beboerdemokrater hvert år benytter. Her kan du i trygge rammer møde nye kollegaer.

 

Hent info-ark