Mmmm..... cookies...

Servicebeskrivelse vedrørende Lejerbos MitID

Lejerbos servicebeskrivelse i forbindelse med udstedelse af elektroniske identifikationsmidler – MitID Erhverv.  

Lejerbo er en almen administrationsorganisation og er i den forbindelse ansvarlig for udstedelse af elektroniske identifikationsmidler til medarbejdere, som har brug for en to-faktor-identifikation ved log-in på MitID Erhverv. 

Lejerbo har en Lokal IdP-løsning, som er underlagt en årlig revisionskontrol. Løsningen er godkendt af Digitaliseringsstyrelsen. 
 
Lejerbo arbejder tæt sammen med mange offentlige tjenesteudbydere, og derfor er det vigtigt at kunne levere en effektiv og sikker service.      

Betingelser for udstedelse 
Lejerbo udsteder elektroniske identifikationsmidler til de medarbejdere i Lejerbo, som har et legitimt behov for MitID Erhverv. 

Servicen lever op til såvel den Nationale Standard for Identiteters Sikring (NSIS) samt databeskyttelsesforordningen.
    
Privatlivspolitik  
I Lejerbo arbejder vi med at passe godt på medarbejdernes data. Derfor er der i forbindelse med udstedelsen, taget en række forholdsregler, som betyder, at medarbejdernes data er beskyttet og kun håndteres af særligt betroede medarbejdere i en kendt livscyklus.   

For yderligere information kan Lejerbos privatlivspolitik m.fl. tilgås via vores hjemmeside under fanen Persondata og ligeledes på vores intranet under fanen Databeskyttelse og Informationssikkerhed.   
 
Driftstid og driftskontakt 
MitID Erhverv er en 24/7 løsning. Hvis en bruger har behov for at spærre sin adgang, kan ID-portalen tilgås via MitID.Lejerbo.dk, hvor Privat MitID anvendes ved login. 

Lejerbos IT Servicedesk kan kontaktes mellem kl. 8.30 -15.30 mandag til torsdag og kl. 9 -15 fredag.