Mmmm..... cookies...

27. marts 2020

Corona: Du kan stadig ringe og skrive til os

I Lejerbo vil vi naturligvis gøre vores til, at Corona-smitten spredes mindst muligt. 

Derfor er vores regionskontorer og hovedkontor i øjeblikket lukket for personlig henvendelse. Til gengæld vil vi fortsat besvare mails og telefoner. Telefontiden er uændret, men der kan dog være længere ventetid på telefonen end normalt. Vi vil derfor bede om, at du kun ringer med spørgsmål og henvendelser, som ikke kan udsættes. Du kan også sende en mail med din henvendelse i stedet for at ringe. Send til Kundeservice@lejerbo.dk. 

Særligt til beboerne
For at passe bedst muligt på både beboere og medarbejdere er bemandingen i flere boligafdelinger ikke som den plejer at være. Derfor vil der være opgaver, som bliver udskudt eller løst på en anden måde end sædvanligt.

Har du som beboer brug for at komme i kontakt med dit ejendomskontor, så ring eller send os en mail i stedet for at møde op på kontoret. 

Mange flere beboere er hjemme i dagtimerne i øjeblikket. Det betyder, at der kan være mere liv og støj i en boligafdeling, end der sædvanligvis er. Prøv derfor at være opmærksom på at tage mest muligt hensyn og vis samtidig forståelse for, at hverdagen er blevet en anden for mange af os.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer via hjemmesiden og sociale medier.  
 
(Opdateret 27. marts 2020)

PAS PÅ HINANDEN!

I en boligafdeling bor man ofte tæt sammen. Derfor opfordrer vi til, at man tager så meget hensyn til hinanden som muligt.

Det vil sige: 

  • Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj. 
  • Hold afstand til hinanden i opgangen, vaskeriet og så videre.
  • Vask dine hænder både før og efter, du har opholdt dig på fællesarealer. 
  • Har du booket et fælleslokale eller fælleshus, anbefaler vi, at du aflyser eller udskyder arrangementet.